Nyitólap > Hírek > Használd a tested!
Használd a tested!

Edzés TRX-el!

Úgy akarsz edzeni mint a profik? Most megteheted a TRX-el. Nem csak az USA-ban, de már itthon is rengeteg sportoló használja a felkészülése során ezt a sokoldalú eszközt. Ha szeretnéd erősíteni a törzs izmaidat, javítani az állóképességed és már unod a hagyományos edzéseket, ez lesz a Te módszered.

 

Mi a TRX?

A TRX egy igen egyszerű eszköznek tűnik, azonban mégis lenyűgözően sokoldalú. Először azt hihetjük, hogy egy nagy gumikötél, de a TRX nem nyúlik, hanem a saját testsúlyodat használja ellenállásként. A feladatok sokoldalúan variálhatóak és majdnem mindegyiknél meghatározó szerepet kapnak az egyébként sokszor elhanyagolt törzs izmok.

 

Nagy kihívás? 

Akik eddig nem foglalkoztak megfelelően törzsizmaik edzésével először kihívást fog jelenteni, hogy megszokják a feladatok különös terhelését.  Ez azért is van, mert több izomcsoport együttes munkájára van szükség a feladatok végrehajtásához, kicsit más, mint az izolált edzés. Nemcsak izmainkat, de állóképességünket is fokozottan igénybe fogja venni, főleg ha edzéseinknek köredzés jelleget adunk.

 

Kinek ajánlom?

Kezdők és haladók egyaránt remekül tudnak dolgozni a TRX-el. Egy közepes intenzitású átmozgató tréninggel már megtesszük az első lépéseket. Folyamatosan hozzászoktatjuk magunkat az újszerű kihíváshoz, közben edzésről-edzésre magabiztosan egyensúlyozva haladunk előre a nagyobb kihívást jelentő, végtelen számban kombinálható érdekes feladatok irányába.

 

Eredmények?

Az ülőmunka és mozgásszegény életmód problémáira remek megoldást jelenthet. Az eddig elhanyagolt területek fokozott erősítése, az állóképesség javítása, az egyensúly fejlesztése. Intenzív és rendszeres használata segít elérni is megtartani az ideális testsúlyunkat. Fokozza az önbizalmat az állandó kihívást nyújtó új feladatok megtanulása.

 

 

 

 

MIBEN SEGÍT A Real Active ? 

Táplálkozás 

Segítünk kialakítani egy egészségesebb étrendet, ami számodra is megvalósítható, komoly lemondások nélkül. Közösen állítunk össze egy hosszú távú megoldást.

 

Irányított mozgásprogram. 

A szakértő tudás, a személyre szabott feladatok, a tudatosan összeállított edzésterv segítségével célodat könnyebben éred el. A tervezés közös, a végrehajtás a tied - de végig ott van melletted a szakértő társ, aki inspirál, komolyan segít, és nem engedi el a kezed. Így garantáltan ki tudod hozni magadból a maximumot.

 

Aktivitás 

Tippek, trükkök a hétköznapi fizikai aktivitás növeléséhez, hogy gyorsabban elérd a célod és meg is tartsd az eredményed

 

 

 

Táplálkozás

Chili sin Carne

Az egyik kedven receptem.


Irányított Edzés

Olimpiai súlyemelés workshop

Pár tapasztalat a legújabb képzésről, amin résztvehettem.


Irányított Edzés

Hogyan építsd fel az edzésedet?

Az edzéseket érdemes egyéni céloknak megfelelően felépíteni és ütemezni.


Táplálkozás

5 tipp, hogyan fogyaszd el a húsvéti főtt tojást.

5 recept főttojással Húsvétra!


Aktivitás

9 ok amiért túlsúlyt cipelsz magadon!

Csak nézd át. Hátha találsz olyat, ami rád is jellemző.


Számold magad vékonyra!

Egy kis matekozással dobj le pár kilót.


Lépésről lépésre...

Érdemes fokozatosan kezdeni és tudatosan haladni.


Aktivitás

7 Biztos tipp, ha fogyni szeretnél!

Csak ezeket kövesd és biztos a siker.


Táplálkozás

Fogyni akarok!

Ha fogyni szeretnél csak ezt a pár pontot kell betartanod.


Aktivitás

Hasznos tippek és ötletek az edzéssel kapcsolatban

Útmutatás, hogyan haladj biztosan, előre.


ARE YOU READY?
Cím: Budapest XIII. Dózsa György út 128. - B4 Fitness

telefon: +36 20 204-8872

E-mail: info@realactive.hu
Kérdésed van?
Írj nekünk most!
Elküld
RealActive © copyright 2014